a

Personal Shopping @ Home

Naar aanleiding van de landelijke maatregelen per 15 december 2020 is onze fysieke winkel helaas gesloten.

VIa shop.marysejansen.nl kunt u natuurlijk online blijven shoppen, maar ook voor persoonlijk advies staan we graag voor u klaar!

Eén van onze personal shoppers stelt naar aanleiding van jouw wensen en voorkeuren een persoonlijke selectie samen uit de collecties van de mooiste merken.
Wij bezorgen de geselecteerde items
 gratis in een straal van 25 km bij u thuis! Onze stylistes adviseren u ook aan huis, uiteraard houden we hierbij rekening met de geldende regels (1,5 meter afstand & mondkapje). De betaling gaat via een betaalverzoek.

Vul het contactformulier in, neem contact op per mail webshop@niekjansenmode.nl, of bereik ons telefonisch via Maryse (06-53991249) of de webshop (0316-228445)

Dresscodes:

Business

Ben je op zoek naar representatieve zakelijke kleding, kies dan voor het ‘Business’ personal shopping arrangement.

Casual

Op zoek naar comfortabele, alledaagse kleding die je thuis of naar de stad draagt? Reserveer dan het ‘Casual’ personal shopping arrangement.

Party

Binnenkort een feest of een huwelijk? Een bijzondere gelegenheid verdient alle tijd en aandacht en natuurlijk de perfecte outfit! Boek nu het ‘Party’ personal shopping arrangement.

Mix & Match

Wil je je garderobe aanvullen (of compleet vernieuwen) met een mix van stijlen dan kun je voor het ‘Mix & Match’ personal shopping arrangement kiezen.

03_LR-6

Personal shopper bij u thuis!Na het versturen van je gegevens nemen wij zo snel mogelijk contact met je op voor het maken van een afspraak